LINISTRESS - PENTRU O VIAȚĂ DE SUCCES!



Am primit spre testare de la Buzzstore și Linistress două produse: Linistress și Linistress duo. Am testat, am analizat și a venit momentul să împart cu voi părerile despre aceste produse. Mai întâi, o scurtă prezentare:

Linistress capsule este un produs recomandat în perioade stresante și în stări de tensiune emoțională (agitație, neliniște, iritabilitate, surmenaj, etc.). Particularitățile componentelor bioactive din extractele vegetale, asociate într-un singur produs, promit instalarea unei stări de liniște și relaxare generală a organismului. 



Aceste capsule au ca recomandare de utilizare pentru adulți și copii peste 12 ani, câte o capsulă de 3 ori pe zi, timp de 2-4 săptămâni, până la depășirea stărilor de stres. Dacă intenționați să le folosiți pentru a favoriza somnul, producătorul recomandă 1-2 capsule, cu jumătate de oră înainte de culcare.

Mai multe detalii găsiți aici.

Linistress duo este un supliment alimentar alcătuit din două componente:

- Linistress Duo/Relaxare - combinație de extracte vegetale (extract hidroalcoolic uscat din rădăcini de valeriană, acid valerinic, extract de flori de floarea-pasiunii, extract de conuri de hamei, extract din flori de roiniță);
- Linistress Duo/Somn - melatonină.

Aceste capsule pot fi administrate individual sau combinat.


Producătorul recomandă acest produs pentru adulți, în doză de 1 capsulă înainte de masa de seară pentru Linistress Duo/Relaxare și 1 capsulă înainte de culcare pentru Linistress Duo/Somn.

Din punctul meu de vedere, principalele avantaje ale acestor produse sunt reprezentate de faptul că sunt compuse din extracte de origine vegetală și nu au efecte adverse pe termen lung sau scurt, în comparație cu medicamentele sintetice care promit să inducă relaxarea sau să ajute în stările de insomnii.

Respectarea indicațiilor de dozaj ale producătorului contribuie la eficiența maximă a produselor, astfel că ajută la detensionarea organismului, favorizarea somnului și gestionarea cu calm a situaților stresante.

Așadar, utilizarea Linistress ajută în ameliorarea stresului cotidian, restabilirea echilibrului somnului fiziologic, fiind util totodată în tulburările de menopauză. Datorită combinației de extracte vegetale, reduce intensitatea stărilor de anxietate, înlătură dificultatea de adormire, contribuie la amelioararea stărilor de iritabilitate ca urmare a stresului, ameliorează durerile de cap apărute pe fondul oboselii cotidiene sau a suprasolicitării intelectuale.

Totodată, Linistress Duo ajută la eliminarea tensiunilor psihice care provoacă insomnii, precum și a tulburărilor de somn datorate stresului, vârstei, muncii în schimburi, precum și a schimbărilor de fus orar. Melatonina existentă în Linistress Duo/Somn este un neurohormon sintetizat de glanda pineală din serotonină și este un factor important pentru restabilirea echilibrului somn-veghe. Menținerea unei cantități optime de melatonină în organism este necesară pentru a scădea incidența tulburărilor de somn și a insomniilor. Sinteza melatoninei este influențată de stilul nostru de viață (stres, consum de energizante, cafea, ceai negru, ciocolată), dar și de factori obiectivi. De exemplu, cea mai mare cantitate de melatonină se secretă în intervalul de vârstă 1-3 ani (bebelușii dorm chiar și 12-14 ore pe zi). Pe măsură ce înaintăm în vârstă, cantitatea de melatonină scade, motiv pentru care persoanele în vârstă suferă mai des de insomnii decât restul categoriilor de vârstă.

Mai multe detalii despre Linistress Duo găsiți aici

Așadar, dacă traversați perioade stresante sau dificile ori aveți dificultăți de a adormi și de a avea un somn liniștitor și odihnitor, vă recomand să încercați produsele Linistress!

#buzzLinistress #Linistress #Buzzstore #polisanopharmaceuticals


Comentarii

Postări populare