GLISS PURIFY & PROTECT


Am primit spre testare de la Gliss și Buzzstore noua gamă, Purify&Protect. Am testat-o și e momentul să vă împărtășesc părerea mea sinceră. Vă zic din capul locului: ar fi păcat să nu încercați această gamă! Are rezultate grozave, la un preț accesbil!

În ultimii 4 ani am folosit doar game profesionale de șampon și balsam sau șampon și mască. După 2-3 luni părul meu nu mai reacționa bine și trebuia să schimb brand-ul sau gama. Ce-i drept, propunerea de testare a gamei Gliss a venit cam într-unul dintre aceste momente, când deja eram sătulă să plătesc sume exorbitante pentru produsele de îngrijire a părului și eram chiar curioasă cum se comportă părul meu după folosirea acestor produse.

Sunt foarte încântată, întrucât părul se îngrașă mai greu, are mai mult volum, iar după spălat este ușor de descurcat și coafat.

Așadar, pentru mine gama Gliss a fost o revelație!

Gliss Purify & Protect promite să protejeze părul împotriva aerului poluat și chiar asta face.

Poluarea este o realitate a zilelor noastre în multe orașe mari. Mai mult, poluarea din anumite zone urbane depășește de două ori nivelul considerat a fi sigur, iar Galați-ul nu face excepție.

Poluanții și razele ultraviolete atacă podoaba capilară, lăsând scalpul uscat, iar părul vizibil subțiat și predispus la deteriorare. Noua gamă Gliss Purify & Protect este realizată cu o formulă ultra-ușoară, pe bază de semințe de Moringa și serum cu keratină, ajutând astfel la crearea unui strat de protecție împotriva prafului din aerul poluat.

Extractul de semințe de Moringa asigură proprietățile antioxidante necesare care protejează părul, în timp ce serumul cu keratină repară părul deteriorat existent și întărește fibra capilară.

Gama Purify & Protect nu conține siliconi și coloranți artificiali, se aplică ușor, se spumează bine și se clătește ușor. Cantitatea de produs aplicată nu trebuie să fie prea mare, așadar gama este spornică, iar prețul este mai mult decât accesibil.

Așadar, se pot obține rezultate profesionale la un preț rezonabil, fără a fi necesar să cheltuiți sume exorbitante lunar pentru întreținerea părului. Șamponul se găsește în ambalaj de 250 ml, iar balsamul în ambalaj de 200 ml și pot fi achiziționate atât din magazine tip drogherie, supermarket-uri, hipermarket-uri, cât și din magazine online.

#buzzGliss #buzzstore 

Comentarii

Postări populare