TESTARE MAȘINĂ DE PÂINE TEFAL PAIN ET TRESORS




Campania de testare despre care vă povesteam aiciaici și aici se apropie de final, așa că sunt în măsură să vă fac o prezentare amplă și sinceră a acestui aparat de gătit.

Mașina de pâine are 20 de programe automate, cu o varietate largă: programe pentru pâine fără gluten, diverse sortimente de pâine și prăjituri, cât și programe pentru aluat de pizza, paste, gem, terci, cereale și lactate. Pe perioada testării am făcut mai multe tipuri de pâine, pâine desert, budinci, gem și iaurt. Rețetele din carte le-am mai adaptat, pe ici, pe colo, că doar îmi place să bucătăresc. Cea mai importantă regulă de respectat este ordinea ingredientelor: întâi lichidele, apoi solidele.



Totodată, Pain et Tresors se adaptează ușor nevoilor și gustului fiecărei familii, întrucât oferă posibilitatea a 3 setări de greutate (500 g, 750 g și 1000 g), precum și a 3 nivele de rumenire. Are funcție de pornire programabilă (până la 15 ore), fapt ce aduce un mare plus pentru că poți pregăti ingredientele de seara, iar dimineața să te trezești în miros de proaspăt copt.



Mașina dispune de dozator automat pentru nuci, semințe, stafide, fulgi de ciocolata, etc. și de dozator automat de drojdie, astfel că puteți crea preparate perfecte, fără grijă și fără să vă uitați la ceas. Dozatorul pentru semințe este generos, iar mașina își face singură toată treaba, nu trebuie să o supravegheați.



Funcția de menținere la cald (1 oră) pornește automat la finalul programului de coacere, dacă aparatul nu este oprit, pentru ați oferi posibilitatea de a servi preparate proaspăt scoase din cuptor chiar și pentru cei întârziați.

Cuva și malaxorul sunt făcute din materiale antiaderente și sunt foarte ușor de curățat.

Aparatul vine cu o carte care include 28 de rețete, de la preparate dietetice, la specialități internaționale de produse de panificație, deserturi și rețete pentru iaurt, iaurt de băut și brânză de casă.

Singurul mic dezavantaj al acestui aparat ar fi faptul că paleta de frământat rămâne, de cele mai multe ori, în pâine, însă producătorul a prevăzut această situație și există, în pachet, un cârlig special pentru a extrage paleta.



Dacă paleta se blochează în pâine, în urma extragerii sale, rămâne o gaură, astfel că vreo 2-3 felii sunt compromise în partea de jos. 


Este singurul inconvenient pe care l-am întâmpinat în urma testării, însă este cu mult depășit de părțile bune ale produsului.

Mașina de pâine Tefal Pain et Tresors este un aparat complex și versatil, fiind de un real ajutor în pregătirea meselor. Recomand produsul, nu este deloc genul de aparat pe care să îl folosiți o lună-două, apoi să se aștearnă praful pe el.

Mai multe detalii despre produs puteți citi aici.

Dacă doriți să testați produse și să participați la campaniile Buzzstore, vă puteți înscrie aici.

#buzztefalcooking #buzzstore

Comentarii

Postări populare