KIDLET - MODĂ PENTRU CEI MICI, PENTRU ORICE OCAZIE ȘI ORICE BUGET!





Sărbătorile pascale se apropie rapid și îmi amintesc cu drag de una dintre tradițiile pe care le țineau părinții mei (între noi fie vorba, singura pe care o așteptam cu nerăbdare!): să îmbraci copiii ”de la piele”. Asta însemna că în fiecare an de Paște primeam rochiță nouă, pantofi, lenjerie și toate acestea se alăturau unui pachet de dulciuri. Generația noastră nu îl cunoștea pe iepurașul de Paște care ascunde ouă prin grădină. Deocamdată, cât încă putem, alegem să ignorăm tradiția împrumutată și să ne axăm pe cele cu care am crescut!


Pornind de la shopping-ul vestimentar de primăvară, am descoperit recent Kidlet, un site cu haine de copii ieftine, singurul webshop din România care asigură un termen de retur de 100 de zile și are un stoc de peste 80.000 de articole, actualizate săptămânal. 

Pe acest site veți găsi haine de copii reduse, haine copii ieftine, promoții peste promoții, pentru categorii largi de vârstă, de la naștere și până la 14-15 ani, încălțăminte, accesorii și chiar articole second hand pentru cei cu buget foarte redus. Toate produsele au prețuri accesibile, mult sub prețul de raft al brand-urilor. Există și o categorie de articole vestimentare pentru adulți, astfel că, în timp ce faceți cumpărături pentru cei mici, puteți arunca un ochi și pentru voi!

În cazul produselor second hand, site-ul face precizarea privind starea produsului (ca nou, aproape nou, etc), iar prețurile sunt considerabil diminuate. Puteți naviga rapid și ușor între categoriile de produse, puteți alege ce tip de produs căutați, ce mărime și în ce stare. Ce-i drept, nu cred că există vreun produs pe care să îl aveți în minte și pe care să nu îl găsiți pe site! Categoriile sunt foarte bine structurate, astfel încât să vă facă foarte ușoară și accesibilă căutarea: de exemplu, blugi copii, rochii, body-uri, geci copii, etc.

Așadar, Kidlet este o opțiune grozavă de avut în vedere pentru înnoirea garderobei celor mici, după posibilități, având în vedere că prichindeii cresc foarte repede, iar hainele trebuie înlocuite periodic. Dacă mai punem la socoteală și accidentele care distrug hăinuțele de la prima purtare, sunt convinsă că știți exact despre ce vorbesc!

Articolele oferite spre vânzare respectă standardele de calitate, indiferent dacă este vorba de articole noi sau second hand, fiind atent selecționate atât din punct de vedere al calității țesăturilor, cât și al producătorilor. Veți găsi pe site modele actuale, din colecții recente, ale unor branduri precum Zara, Marks&Spencer, Tommy Hilfiger, C&A, Cherokee și multe altele, la prețuri mai mult decât avantajoase.



Aștept să îmi spuneți părerea voastră despre acest magazin online, vom face un schimb de Kidlet păreri.

Spor la shopping! haine copii reduceri

Comentarii

Postări populare