SOS DE SMÂNTÂNĂ CU USTUROI ȘI PĂTRUNJEL
Cum merg cel mai bine cartofii copți, dacă nu alături de un sos de smântână cu usturoi și pătrunjel? Da, probabil veți spune că merg cu sos de smântână cu usturoi și mărar. Nu vă contrazic, însă în familia noastră îl preferăm pe cel cu pătrunjel.
INGREDIENTE:
- 250 g smântână acrișoară;
- 2-3 căței de usturoi;
- 1/2 de legătură de pătrunjel;
- 1 praf de sare.
Am pisat usturoiul, am adăugat smântâna, sarea și păttrunjelul, apoi am amestecat bine. Și e gata! Am folosit smântână de 15 % grăsime, însă puteți folosi orice fel aveți la îndemână, rețeta este departe de a fi pretențioasă.
Se servește alături de cartofi copți aburinzi, crocanți la exterior și cremoși la interior!
Poftă bună!
Comentarii
Trimiteți un comentariu