Cum să îți reglezi ușor și natural tranzitul intestinal? Nestle OptiFibre poate fi răspunsul și pentru tine.


Am primit spre testare de la Nestle și Buzzstore un produs grozav care promitea să rezolve probleme de tranzit intestinal, balonare, flatulență, constipație, disconfort abdominal: OptiFibre. Și nu doar că promite, dar se și ține de cuvânt!

Așadar, după 3 săptămâni de testare vă pot spune o părere sinceră despre acest produs. Da, funcționează! Fiind însărcinată, tranzitul intestinal este mult încetinit și mă confruntam adesea cu probleme asociate disconfortului abdominal. După primele doze de Optifibre am început să văd diferențe și de atunci îl folosesc constant, fiind un produs adecvat utilizării pe perioada sarcinii.


Produsul reprezintă, de fapt, un supliment de fibre. Nu este un laxativ, nu provoacă dependență și nu are efecte adverse, putând fi folosit pe termen lung.

OptiFibre are un gust neutru și se dizolvă complet în alimente moi sau lichide, fără a afecta gustul sau consistența acestora, nu conține gluten, aditivi sau arome artificiale. Modalitatea mea preferată de a lua Optifibre este de a-l amesteca în iaurt, împreună cu alte ingrediente delicioase. Însă se dizolvă perfect și în apă, ceai, terci de ovăz, lapte,suc natural de fructe, smoothie-uri sau fresh-uri.


Optifibre se recomandă persoanelor care suferă de tulburări de tranzit intestinal, adulți, copii cu vârsta de peste 3 ani, femei însărcinate sau care alăptează, fiind un produs 100% de origine vegetală.

RECOMANDARE DE ADMINISTRARE

Trecerea la o dietă bogată în fibre nu se poate face în mod brusc, ci într-o anumită perioadă de timp pentru efecte bune, pe termen lung. Optifibre se recomandă a fi administrat treptat, începând cu o măsură pe zi (sau 1/2 în cazul copiilor cu vârsta mai mică de 11 ani). Dacă este necesar, consumul se crește treptat, cu o măsură la fiecare 3 zile, fără a depăși doza zilniză recomandată de 5 măsuri pe zi. Odată ce activitatea intestinală s-a reglat, nu se mai crește numărul de măsuri pe zi. 

Se recomandă utilizarea timp de cel puțin 3 săptămâni, însă poate fi administrat vreme îndelungată, fără griji privind dependența sau efectele adverse.


Bineînțeles, am păstrat ce era mai bun pentru final! Ei bine, OptiFibre este eficient și în cadrul dietelor de slăbire, precum și în controlul alimentelor ingerate, întrucât ajută la inducerea senzației de sațietate și la atingerea mai rapidă senzației de sațietate, dacă este consumat cu regularitate.

Așadar, o mulțime de motive pentru a consuma Nestle Optifibre. 

Informații detaliate puteți găsi și pe site-ul produsului. 

#buzzOptiFibre #buzzNestle #buzzstore

Comentarii

Postări populare